Diensten


Diensten

Wat kan ik allemaal voor u doen?

Ik schrijf artikelen voor uw bedrijfsblad, digitale nieuwsbrief, personeelsblad of voor een eenmalige uitgave, bijvoorbeeld een jubileumuitgave of een special. Maar ik ben ook thuis in het schrijven van uw toespraak of een voorwoord van bijvoorbeeld een (programma)boekje. In het voortraject maak ik samen met u duidelijke afspraken over het doel van de teksten. Wat wilt u met de tekst bereiken? Welke toon wilt u treffen? Wie is de doelgroep? Gaat het om een interview of moet er eerst wat meer research plaatsvinden? Al deze zaken neem ik eerst met u door zodat er een duidelijke afspraak op tafel ligt.

Webteksten
Het gebeurt regelmatig, en het is best begrijpelijk. U bent zo druk bezig met uw bedrijf, vereniging of instelling, dat het bijhouden van uw website er bij ingeschoten is. Na verloop van tijd ontdekt u dat de website verouderd is. Geen zorg. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een plan van aanpak. Soms is een kleine tekstuele aanpassing al voldoende om de site weer een actuele look te geven. Zijn er grafische vragen? Ik werk samen met betrouwbare webdesigners en/of fotografen die op hun beurt zorgen voor een nieuwe moderne uitstraling van de website. Daarna kan uw website weer met een gerust hart op het World Wide Web.

Persberichten
Veel ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf houden verkoopacties of adverteren regelmatig. Door de drukte van alledag is het vaak lastig om het (pers)bericht op tijd naar de krant te sturen. Ik kan u daarbij helpen. Het schrijven van een goed doordacht persbericht is niet zo eenvoudig als het lijkt. Een persbericht wat voldoet aan de communicatie eisen zal eerder door een krant, vakblad of magazine overgenomen worden. Ik schrijf uw persbericht, flyer of webtekst, en zorg ervoor dat alles op tijd bij de juiste krant of uitgeverij terechtkomt. Ondertussen kunt u verder ondernemen.

Wilt u meer informatie over mijn (andere) schrijfmogelijkheden? Neem dan contact met mij op.